Espais de Supervisió i Contrast pels Professionals

//Espais de Supervisió i Contrast pels Professionals
Espais de Supervisió i Contrast pels Professionals 2023-02-20T10:40:11+00:00

Project Description

Objectius/Continguts/Metodologia

  • ESPAI DE SUPERVISIÓ I CONSTRAST PER L’ORGANITZACIÓ

(intra-organització)

Fer sessions amb una freqüència mensual de suport a l’equip de l’organització per generar un espai de contrast i aprenentatge de les pràctiques organitzatives i ajudar al desenvolupament de l’equip, a partir de situacions reals.

  • ESPAI DE SUPERVISIÓ I CONTRAST PELS PROFESSIONALS DIVERSES ORGANITZACIONS

(entre-organitzacions)

Oferir un espai de co-visió entre professionals de diferents organitzacions per aprendre a mirar des d’altres angles les situacions de dificultat presentades.

A través de l’exploració de situacions d’alta complexitat viscudes descobrirem els elements emergents que poden limitar o potenciar la seva resolució.

La finalitat d’aquesta estructura és ampliar la mirada i prendre consciència dels factors relacionals de les situacions plantejades.

Elena Fernández Gamarra    Foto de perfil de Elena Fernández Gamarra

Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona i Màster en gerontologia clínica per la Universitat del Sud de Califòrnia, Los Angeles, USA. Postgrau en Direcció d’empreses per EADA, Barcelona, a l’any 2004. Ha participat en seminaris experiencials “autoritat, lideratge i management”.  Certificada en Consultoria i Canvi per la Tavistock Institut de Londres, UK, 2016. Formació com a psicòleg-coach en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, 2018.  Des del 1998 al 2000 ha treballat com a psicòloga en un centre residencial.  Des del 2000 al 2017 ha estat la directora d’Alzheimer Catalunya.. Actualment desenvolupa l’àrea de consultoria i formació. Formadora certificada en Dementia Care Mapping per la Universitat de Bradford i responsable de la implementació del DCM l’estat Espanyol. Membre de la Xarxa Europea de Reminiscència i del Grup Internacional de Implementació del DCM.  Experta en el desenvolupament d’equips orientats a les persones i acompanyament al canvi de cultura organitzativa. 

Josep Vila Miravent   Foto de perfil de Josep Vila-Miravent

Llicenciat en psicologia, especialitat en psicologia clínica d’adults, UAB, Barcelona 1986. Màster en gerontologia clínica per la USC (Universitat of Southern Califòrnia), Los Angeles, USA 1992; Màster en teràpia sistèmico-familiar, servei de psiquiatria de l’hospital de Sant Pau, UAB, Barcelona 2009, i Màster en coaching sistèmic per a organitzacions, UAB, Barcelona 2017. És formador certificat en Dementia Care Mapping per la Universitat de Bradford, Regne Unit, 2009. L’interès principal de recerca és la formació especialitzada, la capacitació i la generació d’empatia als professionals que atenen a persones amb alta vulnerabilitat i/o fragilitat. Així com el desenvolupament organitzatiu de recursos adreçats a persones grans en situació de dependència, promovent la creació d’entorns assistencial de valor afegit (EVAE) on es desenvolupa una psicologia social de suport i preventiva de la despersonalització pròpia de la vida institucional. Actualment combina la docència universitària, la pràctica clínica privada i la formació-consultoria amb organitzacions que atenen a persones vulnerables.

Es tracta d’un curs en oferta permanent. Consulteu-nos la disponibilitat d’agenda del formador.

Si voleu organitzar la formació a la vostra entitat i/o obtenir més informació, adreceu-vos a info@campusfeate.org o al telèfon 93 709 82 67

Com sempre, Campus FEATE us ofereix la possibilitat de gestionar-vos la bonificació a través de FUNDAE.

Preu matrícula i Durada

10 sessions de 1,5 h: Total de 15 hores de formació.

  • un grup de 8 a 10 assistents. Coordinat per 1 professional-Consultoria.
  • un grup de 11 a 20 assistents. Coordinat per 2 professionals-Consultoria.

Per grups de 8 a 10 assistents:

  • Modalitat presencial: 2.000€
  • Modalitat en línea: 1.900€

A partir de 11 assistents (i fins a 20): +60€ per assistent.

(*) Preus orientatius. Demaneu oferta a mida pel vostre cas particular.

Veure cursos disponibles

CENTRES

Estigues al dia de les novetats del CAMPUS FEATE

T’enviarem informació de la nova oferta formativa disponible.

NOUS CURSOS

CONTACTE

Rambla Josep Tomàs Ventosa, 20 08800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon: 93 709 82 67

Web: Campus Feate

BLOG