Qui som

Qui som 2021-03-10T10:47:00+00:00

CAMPUS FEATE

La formació, la nostra raó de ser.

Centre de Formació Oficial
Des de FEATE impulsem el nou “Campus FEATE”, un projecte innovador que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social de “La Caixa”,  en el que la federació posa a l’abast dels seu socis la possibilitat de convertir-se en Centre de Formació Oficial per impartir certificats de professionalitat, formació continuada i fins i tot esdevenir centres de formació en grau mig i superior.

Us acompanyem en tot el procés
La gestora de Campus FEATE, basada a Vilanova i la Geltrú, serà qui acompanyarà a les entitats federades en tot el procés.

Acompanyarà en les validacions d’aules, acreditacions de docents, establiment de plans d’estudi, processos de matrícula i arrencades dels cursos.

Què és el Campus?
El Campus FEATE està format pel conjunt d’entitats amb aules homologades que impartiran els cursos oficials. Aquests centres, dispersos per tot el territori català, seran els veritables motors del projecte.

Els cursos que s’organitzaran podran ser per cobrir la demanda de professionals de les pròpies entitats dels socis, per assumir les convocatòries públiques que fa la Generalitat de Catalunya o per necessitats de reciclatge professional.

ELS NOSTRES CURSOS

Estigues al dia de les novetats del CAMPUS FEATE

T’enviarem informació de la nova oferta formativa disponible.

NOUS CURSOS

CONTACTE

Rambla Josep Tomàs Ventosa, 20 08800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon: 93 709 82 67

Web: Campus Feate

BLOG